Wijndomein De Planck: Faciliteiten

De faciliteiten van Wijndomein De Planck

Wijndomein De Planck als bijzondere locatie voor bedrijven of als trouwlocatie.

Conferentieruimte of vergaderlocatie voor bedrijven

Het wijndomein heeft een aantal goed geoutilleerde ruimten waar u met uw bedrijf een vergadering, een teambuilding activiteit, of vergaderingen en/of dagconferenties kunt houden. De compleet rustige setting midden in de natuur geeft alle mogelijkheid om een paar uur intensief vergaderen af te wisselen met een wandeling door de wijngaard. Hoe kun je dan een mooiere afsluiting wensen dan met een glaasje wijn of een wijnproeverij.....

Bedrijfsadvies en coaching

Bedrijven kunnen hier terecht voor algemeen advies op het gebied van strategische Human Resource Management vraagstukken, en zowel individuele als team coaching.

Bernadette Crijns in de hal van het wijndomein

Het gebruik van de conferentiekamers is inclusief onbeperkt koffie en thee, met op verzoek Limburgse vlaai. Een lunchbuffet bestaande uit luxe belegde broodjes, vers fruit, koffie en thee, melk en jus d’orange. Op verzoek is uitbreiding van het lunchbuffet mogelijk.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

In de conferentiekamers zijn presentatiemogelijkheden op een LCD-scherm en is een flip-over beschikbaar. Op verzoek is gebruik subkamer(s) mogelijk.

Wijndomein De Planck gezien vanuit België

Conferentiekamers

De Regent kamer

Kamer met toegang tot terras en aan twee zijden uitzicht over de wijngaard en het heuvellandschap. De afmeting is 45 m2.

 • Theateropstelling , 40 personen

 • U-opstelling, 18 personen

 • Carréopstelling, 24 personen

De Johanniter kamer

Kamer op 1ste etage met uitzicht over de wijngaard en heuvellandschap. (n.b. geen lift beschikbaar.) De afmeting is 45 m2.

 • Theateropstelling, 40 personen

 • U-opstelling, 18 personen

 • Carréopstelling, 24 personen

De Pinot Noir kamer

Kamer op 1ste etage met uitzicht over de wijngaard en heuvellandschap. (n.b. geen lift beschikbaar.) De afmeting is 20 m2.

 • Vergaderopstelling, 10 personen 
De Regentkamer

Vergader arrangementen en breaks

4-uurs Conference Meeting Package, inclusief onbeperkt koffie en thee, €27,50 p.p.

8-uurs Conference Meeting Package, inclusief een broodjeslunch en onbeperkt koffie en thee,  €50,00 p.p.

24/32-uurs Conference Meeting Package, overnachting in luxe hotelkamer in directe omgeving van Wijndomein De Planck, op wandelafstand (een kwartiertje over de veldweg langs de wijngaard en door de weilanden) of op 5 minuten rijden. Inclusief luxe ontbijt. Prijzen en informatie op aanvraag.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Vergaderbreaks

 • Rondleiding door de wijnkelder met uitleg over het maken van wijn
 • Wandeling door de wijngaard
 • Wijnproeverij van Limburgse of internationale wijnen
 • Workshop maken van wijn
 • Fietstocht met moutain bikes of e-bikes
 • Wandeltocht
 • Boerengolf

Mogelijkheden in de omgeving

Bezoek aan de steden Aachen (D), Luik (B) of Maastricht (NL) op 20 minuten autorijden van Wijndomein De Planck.

  

Het uitzicht uit een van de conferentieruimtes

Bedrijfsfaciliteiten

Met uw keuze voor Wijndomein De Planck als faciliteit voor uw vergadering, dagconferentie, training of teambuilding activiteit, kiest u voor een locatie middenin de rustige natuur met de bijzondere mogelijkheden van het wijndomein voor een vergaderbreak of afsluiting van de dag.

Door de kleinschaligheid kan rekening gehouden worden met bedrijfsspecifieke wensen in de bijzondere ambiance van het wijndomein met zijn wijngaard en wijnkelders. Bedrijven kunnen de ruimten huren met of zonder inhoudelijke inbreng van de eigenaresse Bernadette Crijns.

Op het terras, maar ook in de wijngaard en het aansluitende hellingbosje vindt u de rust die u nodig heeft om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Trouwlocatie

Wist u dat Wijndomein De Planck een officiële trouwlocatie van de gemeente Gulpen-Wittem is? Dat betekent concreet, dat op het wijndomein een wettelijk huwelijk gesloten kan worden. Leest u hier meer over trouwen bij Wijndomein De Planck.

Copyright © 2016 Wijndomein De Planck  |  All rights reserved