Wijndomein De Planck: Coaching

Proeverijen en rondleidingen

Wijnproeverij met Limburgse wijnen

Beleef onze kwaliteitswijnen!

Onze druiven groeien op een toplocatie, en dat proef je! Wilt u kennismaken met onze wijnen? Dan is een wijnproeverij een geweldige ervaring.

Voorafgaand aan de proeverij krijgt u een rondleiding door de wijngaard en de kelder. Hier ziet u hoe het eraan toegaat in een moderne wijnboerderij en hoe wijn gemaakt wordt.

Vervolgens gaan we naar het proeflokaal of het terras, met een geweldig uitzicht over de wijngaard in het Limburgse landschap.

De wijnproeverij bestaat uit het proeven van drie verschillende wijnen, waarbij u uitleg krijgt over de smaaknuances van onze wijnen. Heeft u uw favoriete wijn gevonden? Koop 'm direct in onze winkel.

De proeverij duurt 1½ tot 2 uur, kosten zijn € 12,50 per persoon (minimaal 12 personen of €150 per proeverij).

Een luxe proeverij, met één mousserende wijn en twee stille wijnen, kost € 14,00 per persoon (minimaal 12 personen of €168 per proeverij).

Team- of vriendenuitje

De proeverij en rondleiding - een perfect uitstapje met collega's, familie of vrienden - is bedoeld voor groepen vanaf 12 personen. Bel of mail ons om een afspraak te maken info©wijndomeindeplanck.nl of 06-1020399.

Wijn kopen op het wijndomein

Het wijndomein heeft geen vaste openingstijden. Als u wijn wilt komen kopen en zeker wilt weten dat u terecht kunt, bel of mail dan even van tevoren : info©wijndomeindeplanck.nl , 06-10203994

Copyright © 2018 Wijndomein De Planck  |  All rights reserved